Utbildning för projekt med kvalitet

Behöver du gå en vidareutbildning? Att jobba som projektledare kan innebära att få gå vidare i sin karriär. Vissa karriärsteg innebär att du behöver gå en utbildning. Varför inte gå en projektledarutbildning med projekthantering? På projekthantering.se har de utbildningar för de flesta branscher. De har öppna utbildningar i Göteborg, Kalmar, Karlskrona, Malmö och Stockholm. Man kan även gå en intensivutbildning i Ronneby och utomlands.

Har företagsanpassade utbildningar

De har även företagsanpassade utbildningar inom ledarskap och projektkunskap, till exempel inom pedagogik. För att skapa ett lärande som ligger i fas med utbildningen arbetar man med egna projekt i enlighet med utbildningen. Här får du fri support av lärarna i resten av ditt arbetsliv när det gäller projekt och ledarskap.

Kanske Sveriges mest nöjda kunder?

Ledarskap & Projekthantering har ett medelbetyg på 4.7 av 5 möjliga, i särklass högsta snitt bland recensionerna gjorda på nätet. I höst har de kursstarter i projektprogram för öppna utbildningar i Stockholm, Göteborg, Malmö och Kalmar och, eller i Karlskrona. Där kan du anmäla dig på nätet. Välkommen!

10 Oct 2017